Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πρόκειται για ένα διήμερο σεμινάριο εξ’ ολοκλήρου πρακτικής εξάσκησης που δίνει στους ρεφλεξολόγους τα απαραίτητα εργαλεία και τις τεχνικές που μπορούν να εφαρμόσουν κατά τη διάρκεια των δυναμικών και μεταμορφωτικών διαδικασιών που είναι μοναδικές σε όλα τα στάδια της ζωής μιας γυναίκας. Εμμηνόρροια, γονιμότητα; μέχρι την έναρξη της εμμηνόπαυσης και συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης της γυναικείας σεξουαλικότητας, είναι φυσικά έντονες εσωτερικές φυσικές και ψυχολογικές εμπειρίες μοναδικές για τις γυναίκες.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, η εστίαση στις πρακτικές τεχνικές που διδάσκονται θα έχουν στόχο την υποστήριξη των γυναικών κατά την διάρκεια των μυριάδων ορμονικών αλλαγών που απαντώνται κατά τη διάρκεια κάθε κυκλικής αλλαγής και την θεραπεία οποιασδήποτε διαταραχής ή δυσφορίας που συνδέεται με μια ανισορροπία και την χαλάρωση των συνθηκών που υπάρχουν εντός των γυναικολογικών και ουρολογικών συστημάτων.

Η ρεφλεξολογία για την υγεία των γυναικών στοχεύει να υποστηρίξει τις μοναδικές πτυχές που επηρεάζουν όλα τα επίπεδα της θηλυκότητας μιας γυναίκας που βιώνει σε όλη τη ζωή της. Διδάσκοντας τους θεραπευτές πώς να εφαρμόσουν τις δεξιότητες και τις τεχνικές που θα βοηθήσουν τους πελάτες τους να αισθάνονται, να θρέφουν και να οικοδομούν την εγγενή τους ζωτικότητα, να βελτιώνουν την υγεία και να ενθαρρύνουν τις διαδικασίες φυσικής επούλωσης του σώματος. Αυτό το πρακτικής εξάσκησης βιωματικό εργαστήριο επιτρέπει στους συμμετέχοντες να αισθάνονται τις επιπτώσεις των τεχνικών κατά την εξάσκηση.

«Να έχει κανείς ένα σώμα που είναι σαν ένα μουσικό όργανο, αρκετά ανοιχτό ώστε να μπορεί να αντηχεί, κυριολεκτικά να αντηχεί με αυτό που έρχεται τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό, ώστε να μπορεί κανείς να παραδοθεί σε δυνάμεις μεγαλύτερες από τον εαυτό του.» -Marion Woodman

Η 27χρονη πρακτική εμπειρία της Hagar ως Ρεφλεξολόγος και ως εκπαιδευτής ρεφλεξολογίας της επέτρεψε να προσαρμόσει, να βελτιώσει και να αναπτύξει τις δεξιότητες και τις τεχνικές για να ενισχύσει τη θεραπευτική τους αποτελεσματικότητα. Οι τεχνικές που παρουσιάζονται στηρίζονται στις αρχές και τη μεθοδολογία των προηγμένων τεχνικών Ρεφλεξολογίας (ART) που προήλθαν από τον Tony Porter. Η Χάγκαρ διδάσκει τεχνικές όπου χρησιμοποιούνται και τα δύο χέρια συνδυαστικά στην προσέγγιση των αντανακλαστικών σημείων.

 

Εισηγήτρια: Hagar Basis

Ημερομηνίες: 30 & 31 Μαΐου 2020

Ώρες: 10.30πμ – 5.30μμ

Τιμή Συμμετοχής: 300€

Με έγκαιρη προεξόφληση έως και τις 15 Απριλίου η τιμή διαμορφώνεται στα 250€ (για όλα τα μέλη του σωματείου 200€)